fredag 28 augusti 2009

Partistämman dag två



Sitter fortfarande på partistämman, det blir en sen kväll. Har varit en mycket bra dag men många och givande debatter. Vi har diskuterat sjukvård, miljöpolitik och nu integrationspolitik. Vi har tagit många bra beslut inför framtiden.

Det har även varit ett avbrott under dagen där EU-nämndens ordförande Anna Kindberg Batra hade samtal med Fredrik Reinfeldt, Gunilla Carlsson, Anders Borg samt Beatrice Ask om deras roller och arbete med Sveriges ordförandeskap i EU.

torsdag 27 augusti 2009

Partistämma




Nu har vår partistämma börjat med Fredrik Reinfelt som invigningstalar om föregångslandet Sverige. Just nu pratar om hur viktigt det är att det finns en mångfald av olika arbeten så att det finns något som passar alla.

tisdag 25 augusti 2009

Studiebesök hos MSB


Har idag varit på studiebesök hos MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap) på Sandö. Efter det att denna nya myndighet bildades den 1/1 -09 verkar Sandö ha klarat omställningen bra och ger ett intryck av framtidstro. På Sandö har man bland annat Utbildning i skydd mot olyckor (SMO) är en tvåårig eftergymnasial utbildning för de som vill bli brandmän och arbeta med räddning och säkerhet. Detta är en utbildning som verkar var anpassad för framtiden.