torsdag 22 januari 2009

Regeringen ger skattekredit till företagare

Så här står det på regeringens hemsida.
Syftet är att minska de likviditetsproblem som uppstår för företag som i dag inte kan få lån på normala villkor på grund av finanskrisen.
- Vi ska pröva varje åtgärd som kan mildra finanskrisens effekter för företag och hushåll, säger finansminister Anders Borg.
Regeringens förslag innebär att arbetsgivare under högst två månader under året kan få uppskov med att betala in arbetsgivaravgifter och de anställdas preliminära skatt. Företaget ansöker om uppskov hos Skatteverket. Uppskovet gäller som längst i ett år. Reglerna kommer att gälla löner som betalas ut från och med februari till och med december 2009.

Thomas Östros är som vanligt inte nöjd ”För lite och för passivt” säger han. Vad annat kan man vänta av Östros han ta nog en av de första platserna i gnällighetsligan.


se även http://www.regeringen.se/sb/d/11403/a/119011

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej, jag är Martin Reed, om du är redo att få en lånekontakt. Benjamin via e-post: 247officedept@gmail.com, WhatsApp: +1989-394-3740 Jag ger kredit till sin tjänst. De ger mig summa 2.000.000,00 Euro till avkastning på 2% avkastning. Inom fem arbetsdagar. Benjamin arbetar med gruppinvesterare till ren lån- och skuldfinansiering vid låg avkastning för att betala dina räkningar eller köpa ett hem eller öka ditt företag. snälla, jag råder alla där ute som är i behov av lån och kan vara pålitliga, pålitliga och kapabla att återbetala vid tidpunkten för medel.